Nieuwe taco’s beschikbaar ! ROMA en Tokyo       

GASTRONOMISCHE REIS DOOR DE TONGERENSTRAAT

Ontdek het unieke concept van LATYPIQ, een creatieve, reislustige heruitvinding van wereldgerechten. Trendy restaurant en bakkerij midden in de Europese wijk. Alles is hier huisgemaakt.

Een gezellige kosmopolitische sfeer op steenworp afstand van het Jubelpark, ideaal voor een romantisch diner, een etentje met vrienden, business lunches en afterworks. Een plek om elkaar te ontmoeten en een moment te delen.

TONGERENSTRAAT

Midden in de Europese wijk, op wandelafstand van het Jubelpark

TACO’S MET
EEN TWIST

Door sterrenkok Yves Mattagne en borden om te delen

EEN GASTRONOMISCHE REIS

Sami & Chedi nemen je mee op reis door hun originele recepten

HET PRODUCT VAN DE MAAND

Nieuw! Maak kennis met onze taco van de maand: de Mam Taï. Een taco met een Aziatische twist, dankzij de creativiteit van Yves Mattagne, onze sterrenkok.

BEKROONDE RECEPTEN, BORDEN OM TE DELEN

Deze unieke plek biedt een ruime keuze aan buitengewone smaken: originele tacobar door sterrenkok, borden om te delen, bakkerij en banketbakkerij.

BEST SELLERS

LAAT U VERLEIDEN

DE CULINAIRE REIS VAN SAMI & CHEDI

Sami is een “backpacker”, hij houdt van hiken en streetfood. Als vegetariër weet hij dat de keuken eindeloze mogelijkheden biedt.

Chedi is meer van de luxe en het comfort. Hij is erg sportief en vindt het net als Sami belangrijk om gezond te eten.

Ze hebben hun liefde voor reizen en lekker eten gemeen, en zo ontstond het idee van een culinaire wereldreis, waarbij alleen het beste goed genoeg is. LATYPIQ biedt hoogwaardige, betaalbare gerechten, die zijn geïnspireerd op gastronomische hoogstandjes van alle windstreken.

ONZE AMBACHTELIJKE BAKKERS- EN BANKETBAKKERSPARTNERS

Het spreekt voor de oprichters van LATYPIQ voor zich om de Belgische kunst van het bakken en banketbakken centraal te stellen tijdens deze reis. Proef ter plaatse of door af te halen de lekkernijen van Nicolas Arnaud, een artistiek genie die suiker en chocolade bewerkt als een juwelier.

Geniet van het lekkere brood en de ambachtelijke viennoiserieën van Maison Barat; Ervaar het vakmanschap en de passie voor Frans stokbrood van Laurent Richard, de oprichter van Fleur du Pain.